Udtalelser

Det har været fantastisk at have Lizette med på min vej mod at få det godt igen og hun været enormt betydningsfuld i min kamp mod angsten. I dag lever jeg stort set som jeg gjorde før min hjernerystelse, og det kan jeg i høj grad takke Lizette for.

Efter cirka et års hårdt hjernerystelses-forløb begyndte min krop at have sit eget liv en gang imellem. Jeg havde perioder, hvor jeg havde svært ved at sove, mit hjerte bankede på fuldt drøn og jeg følte ikke jeg kunne trække vejret ordentligt. Lizette hjalp mig i første omgang med at sætte ord på hvad det var jeg oplevede og hvad min krop prøvede at fortælle mig. Jeg havde fået angst. Men frygt ej… sagde hun. Det føles helt forfærdeligt, men det er slet ikke særlig svært at slippe af med, hvis man har de rette teknikker – og dem havde hun heldigvis MASSER af!

Det har faktisk været rigtig befriende at have samtalerne over zoom. Det er super rart at kunne gå ud i sit eget køkken, lave en kop varm te, sætte sig i sofaen og så ringer Lizette og spørger hvordan det hele står til – og selvom man ikke fysisk er i samme rum, kan man sagtens mærke at hun er der sammen med en.

Hjernerystelse eller angst?
Noget af det som jeg virkelig blev forundret over, var hvor meget angsten havde fået overtaget, uden at jeg havde bemærket det. Når man bøvler med eftervirkningerne fra en hjernerystelse som giver nogle reelle symptomer, og angsten så lige smider et par ekstra oveni hatten, så kan det være svært at vurdere, hvordan det egentlig står til.

Lizette var super god til at hjælpe mig med at skille angst og hjernerystelse fra hinanden.
Giver Lizette de bedste anbefalinger med på vejen.

Jeg har været meget glad for mit samtaleforløb med Lizette. Allerede efter første snak kunne jeg mærke en stor forskel, som var startskuddet på en god proces, hvor hun hjalp mig igennem nogle udfordringer, og fået mig et bedre sted hen. Undervejs gav Lizette mig nogle redskaber, og hjalp mig med at ændre mit mindset, hvilket jeg ofte stadig tænker på, og bruger i det daglige. Det er en kæmpe hjælp, også her efter samtaleforløbet er afsluttet.

Jeg har kun roser og mine varmeste anbefalinger til at tage en snak med Lizette.

Skal jeg også hjælpe dig?

Book tid til session/behandling her